Creature from the Black Lagoon

Denna fantastiska slot lanserades av NetEnt i slutet av december 2013 och har ett tema som är baserat på den klassiska skräckfilmen från 1950-talet med samma namn. Har du inte sett filmen redan kan vi berätta att den handlar om en vetenskapskvinna som reser till Amazonas tillsammans med sin besättning för att upptäcka den mystiska varelsen som är hälften man och hälften fisk. NetEnt har gjort sitt bästa för att behålla egenskaperna från karaktärerna från filmen, men har även gjort några mindre ändringar för att slotten ska bli lite mer modern. Det är en relativt lätt slot att lära sig och du kommer få en underbar spelupplevelse samtidigt som du har chansen att vinna stort.

Det spännande temat är inte det enda som du kommer fastna för i denna slot, det finns många trevliga bonussymboler som kommer ge dig en större chans att vinna. Spelet är lätt att lära sig och du behöver inte oroa dig för att det ska finnas en hög med regler du måste lära dig. Creature from the Black Lagoon är kort sagt en “vanlig” slot med fem hjul, tre rader och 20 vinstlinjer. Från den beskrivningen bör du få en bild över hur det spelas och vad som gäller. Vill du veta mer om bonusar och annat som kan vara intressant innan du ger spelet en chans kan du fortsätta läsa här nedan i vår recension.

Vinstlinjer och insatser

Slotten är uppbyggd av fem hjul med tre rader och du har 20 vinstlinjer att spela på precis som i de flesta andra slots du kan hitta på nätet. Genom att använda dig av knapparna längst ner kan du ställa in hur stor eller liten satsning du vill göra. Satsar du större har du chans att vinna större, om du istället vill börja lite smått för att se hur spelet går till kan du även göra detta. Hur stora eller små insatser du kan göra ser du när du har ändrat på spelknapparna. Det kan se lite olika ut beroende på vilket casino du spelar på och vilken typ av valuta som används. Svårare än så är det inte!

Tema och grafik

Som vi nämnde tidigare har Creature from the Black Lagoon ett tema som är baserat på filmen med samma namn, du kommer stöta på karaktärer från filmen i form av symboler och mycket annat som passar temat utmärkt. Grafiken är suverän och det finns inte något att klaga på. Med tanke på vem det är som ligger bakom spelet kan du vara säker på att både temat och grafiken kommer ligga på topp. Bakgrundsljudet du hör är en mjukare musik som höjs när du kommer närmare en vinst. Du kommer även höra hur karaktärerna pratar i bakgrunden när du har vunnit. Har du sett filmen kommer du kanske känna igen vad de säger för något.

Bonusfunktioner i spelet

Slotten är fylld med både bonusar och free spins för att öka din vinstchans. Självklart finns de klassiska wild-symbolerna och scatter-symbolerna. Wild ersätter andra symboler på spelplanen medan tre eller fler scatter-symboler ger dig ett antal free spins. Men det är inte allt du hittar i denna slot. Det finns även en funktion där du måste rädda en av karaktärerna i spelet från ett monster genom att vinna ett antal gånger. Du får se en mätare över hur mycket liv som monstret har kvar och det sjunger efter varje vinst du får. Det är svårt att beskriva i ord hur denna bonus fungerar. Det bästa är att du provar på och får se det framför dig.

Fördelar med Creature from the Black Lagoon

Spelet har suverän grafik och filmtema som ger dig en spännande spelupplevelse. Möt karaktärerna från filmen i form av symbolerna och hör hur de pratar i bakgrunden när du vinner. Det finns olika typer av wild-symboler och andra bonusar som ger dig större chans till vinst, rädda en av karaktärerna genom att besegra monstret. Härlig musik som höjer spelglädjen.

Nackdelar med Creature from the Black Lagoon

Det finns ingen progressiv jackpott. De större vinsterna är svårare att få, du måste satsa stort för att ha chans att vinna stort. Det finns inte mycket mer negativt att säga om denna spännande slot.

Sammanfattning

En av de första sakerna du kommer upptäcka när du startar spelet är den suveräna grafiken. Du kommer få en realistisk känsla av att åka på ett spännande äventyr. Du har chansen att vinna stort samtidigt som du gör dina uppdrag. Håll utkik efter alla bonussymboler som hjälper dig öka vinstchansen. Det finns inte mycket negativt att säga om Creature from the Black Lagoon. Med tanke på att NetEnt ligger bakom spelet kan du vara säker på att det är bara det bästa du stöter på, vare sig det gäller temat eller funktionerna i spelet. Har du sett den klassiska filmen med samma namn och tyckte om den? Då tror vi att även spelet kommer falla dig i smaken!