EuroMillions

Har du en dröm om att en dag bli ekonomiskt oberoende? Med rekordlotteriet EuroMillions kan detta bli verklighet! Eftersom jackpotten oftast är väldigt hög har ett flertal vinnare redan lyckats få sin dröm att gå i uppfyllelse. Jackpotten är progressiv och börjar på minst 150 miljoner kronor och kan nå upp till summor som 1,5 miljarder kronor (!). Den högsta vinsten som vunnits hittills är 190 miljoner euro, vilket motsvarar runt 1,8 miljarder svenska kronor. Denna vinst har dessutom delats ut två gånger. Spelet är väldigt simpelt; du som spelare gör en insättning och väljer vilka nummer du vill satsa på (totalt sju nummer). En lottorad kostar ungefär 35 kronor och du kan välja bonusar när du spelar din första lott såsom ”Pengarna tillbaka-garanti”, vilket gäller upp till tio euro.

EuroMillions har varit ett populärt jackpottsspel runtom i världen och introducerades först i Sverige under 2015. Det är faktiskt större chans att vinna på EuroMillions än det är att vinna på svenska Lotto eller Joker. Du kan lägga till extrafunktionen Boosterball till din spelrunda av EuroMillions, som hjälper dig att öka dina vinstchanser. Du kan satsa från en till tio euro och vinna upp till 10 000 euro. Eurojackpot och EuroMillions liknar varandra, den största skillnaden är antalet lyckonummer, med tolv i EuroMillions och tio i Eurojackpot. Dessutom är lottoraden en euro dyrare hos EuroMillions, men det är väl värt det om du lyckas kamma hem jackpottsvinsten. Det bästa av allt är att EuroMillions fungerar utmärkt på din mobil och du kan därför dra hem vinsten var du än befinner dig.

Spelregler för jackpottspelet EuroMillions

För att spela EuroMillions måste du först registrera ett konto online. Du väljer sedan fem nummer mellan 1-50 följt av två Lucky Star-nummer mellan 1-12, så totalt sju nummer. Om du inte vill eller har svårt att välja dina egna nummer så finns en slumpgenerator som väljer åt dig. Det går bra att välja mellan tre till fem rader per transaktion. Här väljer du även hur många dragningar du vill delta i. Försäljningen för lotterna stängs dagen innan dragning klockan 20:30 CET. När du gjort dina val slutför du registreringen och betalar för lotten. Om du vinner blir du kontaktad via email eller sms. Lyckas du dock vinna en större vinst blir du kontaktad direkt av en representant från Lotteriservice som kommer förklara hur du går tillväga för att hämta ut vinsten.

Plattformar

EuroMillions går bra att spela från din dator, surfplatta och mobila enhet – så länge du har tillgång till internet. Hemsidor som erbjuder EuroMillions är bland annat Lottoland, Multilotto.com, CherryCasino, Eurolotto, Lotto247 och Vinnstort. Det bästa med att spela EuroMillions online är att pengarna förs över direkt till ditt spelkonto. Självklar går det även bra att spela EuroMillions via en fysisk butik, men då måste vinsten oftast hämtas inom en viss tidsram och den måste alltid hämtas ut i det land där kupongen är köpt.

Så vinner du

Eftersom EuroMillions alltid påbörjar sin jackpott från 150 miljoner kronor, finns det alltid en chans att dra hem miljonbelopp. Jackpotten är progressiv, vilket innebär att den fortsätter växa i samband med att antalet deltagare ökar. För att öka dina vinstchanser kan du köpa till Boosterball, men det finns även praktiska råd hur du kan öka chansen att dra hem vinsten. Då oddsen att vinna högsta vinsten (fem nummer och två Lucky Star) är 1 av 139 838 160, så är den enda garanterade strategin som lovar dig vinst att köpa alla de 139 838 160 kombinationerna, vilket inte är ett val för de flesta. Det absolut smartaste du kan göra är att slå ihop ett gäng och spela tillsammans regelbundet. Då kan ni satsa på fler rader och öka chanserna att vinna.

Det finns en systemstrategi som du kan utöva om du vill öka chansen att vinna. Denna strategi går helt enkelt ut på att du spelar på flera olika rader för att täcka fler kombinationer. Detta garanterar inte att du kommer vinna jackpotten, men du kan öka dina chanser att vinna. En annan strategi är ”Drömsystemet” av författaren till boken “National Lottery Book”, Sam Weren, och går ut på att beroende på vad man drömmer om så finns en nummersekvens som går bra att använda när man spelar EuroMillions. Till exempel, om en vän dör i en dröm, är nummersekvensen 22, 4, 49, 9 och 43. I slutändan är det dock turen som avgör om du står som lycklig vinnare eller inte. Håll tummarna och hoppas på det bästa!

Sammanfattning

Om du är en person som alltid har haft drömmen om att bli ekonomiskt oberoende, men inte vet hur du ska gå tillväga, så kan EuroMillions vara din väg till miljonerna. Om du har turen med dig vill säga. Spelet bjuder på massor av spänning och trots att det är svårt att vinna högsta jackpottsvinsten, är chansen att du kammar hem någon vinst ändå ganska stor. Det enda du behöver för att vinna är två korrekta nummer. Kanske är du nästa EuroMillions-spelare som lyckas slå rekordet på 1,8 miljarder kronor? Svaret på detta får du endast om du väljer att testa. Lycka till!