Mr. Cashback

Mr. Cashback är en slot från Playtech. Playtech har sin bas på brittiska Jungfruöarna och har i många år levererat högkvalitativa spel till casinon, allt från slots till poker och bingo. Mr. Cashback är inget undantag. Detta är en rolig slot och grafiken är snygg med en komiskt touch. Här handlar allt om pengar och givetvis visar alla symboler att det är cashback det handlar om. Den fete bankiren står där med sin sedelbunt och en tjock cigarr i munnen. En typisk tecknad karikatyr av en rik person, eller hur? Slotten har en återbetalningsprocent, den så kallade return to player, på hela 97,19 %, vilket är över det normala när det gäller spelautomater på nätet.

Spelet har fem hjul och lite ovanliga 15 vinstlinjer där du som spelare kan vinna på hela 33 olika sätt. Passande tycker vi eftersom det handlar om pengar och att få lite cashback på spelade pengar. Om du är nybörjare på spel och inte vill riskera dina egna pengar kan du testa denna slot i ett demoläge för att lära dig hur spelet fungerar innan du sätter dina riksdaler på spel. Sloten har ingen progressiv jackpott men den har en hyfsad högsta vinst där du kan vinna 7 500 mynt. Beroende på insats och valuta kan det rassla till ganska så bra i din spelkassa. Låter detta som något intressant? Fortsätt då läs om sloten nedan.

Vinstlinjer och insatser

Som vi nämnde ovan har denna slot fem hjul och femton spellinjer att satsa på. Tack vare möjligheten att vinna på 33 olika sätt ger slotten vinst i princip hela tiden, vilket den höga återbetalningskvoten visar på. Du kan satsa som minst 0,01 och som mest 5. Antalet mynt du kan lägga är allt från 1 till 10. För att vinna maxvinsten på 7 500 mynt krävs det givetvis som i alla spel att du spelar med maximal insats. Om du känner att du inte vill sitta och trycka på spinn-knappen kan du ställa in autoplay-funktionen och luta dig tillbaka en stund och koppla av och istället låta spelet försöka vinna storkovan åt dig.

Tema och grafik

Som nämndes inledningsvis är grafiken på topp i detta spel. Här möter du en kraftig bankir, Mr. Cashback, som står med en sedelbunt i handen och en cigarr i munnen. Alla symboler har med pengar att göra, givetvis en bunt med sedlar, en rosa spargris och mycket annat som bara handlar om pengar. En viktig symbol är spelets logga som är scatter-symbolen och med tre sådana startar du free spins-läget. När det gäller att vinna mycket pengar ska du hålla koll på Mr. Cashback själv, får du fem stycken av honom har du kammat hem högsta vinsten – 7 500 mynt. Vad det ger dig i slutändan beror givetvis på hur mycket du har satsat på rundan.

Bonusfunktioner i spelet

Bonusfunktioner i Mr. Cashback är scatter-symbolen som ger dig free spins där du får chansen att snurra hem mer pengar. Triggar du igång spelet får du 12 gratissnurr med en multiplikator x2. I free spins-läget kan även wilds dyka upp och de är så kallade freezing wilds som stannar kvar i fyra snurr när de dyker upp på hjulen. Du hittar även ett gamble-spel där du ska gissa om det nedåtvända kortet är rött eller svart. Gissar du rätt ökar dina vinster men om du gissar fel förlorar du dem. Du kan när som helst välja att avsluta gamble-funktionen genom att trycka på collect-knappen. Då avslutas funktionen och du återgår till att kunna spela sloten igen.

Positivt med spelet

Mr. Cashback har en snygg och komisk grafik som påminner om tecknade serier. Gamble-funktionen är ett kul sidospel som kittlar spelnerverna lite extra när man ska gissa rätt färg på kortet. Free spins-läget är generöst med 12 free spins och att det dessutom kommer upp freezing wilds som stannar i fyra snurr ökar vinstchanserna rejält i sloten.

Negativt med spelet

Spelet har uppdaterats och verkar ge mindre återbetalning nu så frågan är om den tidigare procenten på över 97 % verkligen stämmer eller om det har sjunkit något. Det finns ingen riktig jackpott i spelet.

Sammanfattning

Mr. Cashback från Playtech är en slot där allt handlar om pengar, både i vinstmöjligheter och när det gäller symbolerna. Det är en trevlig slot med snygg grafik där du hittar wild-symboler, scatters, autoplay-funktion, gamble-spel och mycket annat. Men vi är lite tveksamma till den uppdaterade versionen om verkligen RTP stämmer. Oavsett vilket så är det en slot där du kan kamma hem en trevlig summa pengar om du satsar fullt ut. Att du sedan kan gambla lite med pengarna kittlar lite extra i magen, här har du 50 % chans att öka din vinstsumma eller förlora det du satsat. Vi kan helt klart rekommendera en stunds spelande på denna slot från Playtech, du kommer inte att ångra dig!