Wild Rockets

Wild Rockets är en nyskapad spelautomat som är fartfylld och spännande, och skapad av NetEnt. NetEnt är idag en av de främsta spelutvecklarna inom branschen. Mest kända är de för sina innovativa slots, och Wild Rockets räknas definitivt in bland dem. Detta är en dynamisk videoslot som tar med sig spelare på en fartfylld spelupplevelse. Wild Rockets som man hör på namnet har utformats efter temat fyrverkerier och explosivitet. Här kommer du att få ta del av massvis med fyrverkerier, dunder och brak. Många roliga och nya spelfunktioner gör detta spel både unikt och spännande. Du kan exempelvis vinna på 720 olika sätt och högsta vinsten du kan dra hem är 480 000 mynt.

Om du gillar att spela på spännande slots som bjuder på fantastiska ljudeffekter, storslagna detaljer och en jackpott som får dig att jubla är Wild Rockets en slot för dig. När du vinner firas du med exploderande fyrverkerier och en magisk ljusshow. NetEnt har här också skapat en unik spelplan med fem rader och fem hjul. De har också slopat de traditionella insatslinjerna, och infört 720 kombinationer som kan bringa dig vinst, vilket inte är lika krångligt som det låter. För att få vinst behövs minst tre vinstsymboler som är likadana, dock behöver de inte finnas på samma linje utan enbart bredvid varandra för att bringa vinst. Du kan även vinna både ifrån höger och vänster.

Vinstlinjer och insatser

På Wild Rockets kan du vinna på 720 olika sätt i varje spelomgång. NetEnt har i detta spel presenterat en funktion som gör att en vinstgivande kombination kan startas på både hjulet längst till vänster, hjulet längst till höger och dels på att matchande symboler bara behöver ligga på angränsande hjul för att räknas in i en vinstgivande kombination. Alltså finns här inga traditionella insatslinjer att spela på i Wild Rockets. Du kan inte välja antalet insatslinjer du vill spela på, utan du kan enbart justera insatsnivån och myntvärdet. Du kan välja mellan fyra insatsnivåer och sex myntvärden. Den högsta insatsen som är möjlig att göra är 100 euro, medan minimiinsatsen är 0,50 euro.

Tema och grafik

Utseendevis liknar spelskärmen lite på en triangel. Du spelar automaten på fem hjul men bara med tre kompletta rader. Hjul nummer 1 och hjul nummer 5 har vardera tre symboler som de kan visa medan hjul två och fyra innehåller vardera fyra symboler. Det mittersta hjulet, alltså hjul tre har hela fem symboler som kan snurras fram. Temat är svårt att missa då det är explosivt. Automatens symboler håller sig inom temat och består av ett knippe med blå smällare, lila raket, gula bomber och andra fyrverkerier. Detta är de symboler som har högst värde. De klassiska J, K, Q, ess och 10 är med. Spelets grafik är utgjord i en tecknad stil, full av detaljer och är designad för att efterlikna ett fyrverkeristånd.

Bonusfunktioner – Vad är speciellt?

Wild Rockets bjuder även på wild-symboler såväl som scatter-symboler. Deras wild skiljer sig dock från vad som gäller i en vanlig videoslot. När du snurrat fram en wild-symbol så aktiveras tre raketer från symbolen. Riktningen på dessa raketer avgör hur många symboler som kommer att täckas över. Symbolen kan dyka upp på de tre mittersta hjulen. Hamnar den längst upp eller längst ner på det mittersta hjulet så täcks hela hjulet utav wild-symboler. Scatter-symbolen fungerar dock som i ett vanligt spel. Den ger alltså en kontantvinst plus ett antal free spins. För att vinna behöver du få minst tre scatter-symboler någonstans på hjulen i spelet. Som mest kan du vinna upp till 50 free spins.

Positivt – Vad gör detta spel extra bra?

Vad som gör detta spel extra är att de har med en helt ny sorts wild-funktion som skjuter ut sina wild-symboler. Detta gör det lite mer spännande att pröva på och spela. Att det är så generöst med sina free spins är också en fördel med spelet som kommer att dra mycket spelare till sig.

Negativt – Vad hade kunnat göras ännu bättre?

Vad som skulle kunnat vara bättre med spelautomaten är dess bakgrundsljud. Ljudet går inte riktigt ihop med hur spelet är designat. Själva ljudet utgörs av svaga utomhusljud som inte riktigt passar in i spelets tema.

Sammanfattning

I Wild Rockets har NetEnt skapat en innovativ spelautomat som bjuder på nyskapande funktioner och fart. Med ett tema fullpackat med fyrverkerier och explosioner bjuder NetEnt på en slot som aldrig förr. Här finns inte längre de traditionella vinstlinjerna kvar, utan du har 720 andra sätt att bringa hem pengarna på. Här kan du vinna från både höger och vänster, och vinstsymbolerna behöver inte ingå i en linje utan behöver endast befinna sig bredvid. Du spelar också på fem hjul som har fem linjer. Symbolerna består av både klassiska kortsymboler och färgglada fyrverkerier. Wild Rockets är ett spel för både nya spelare som de rutinerade. Gå in och pröva på Wild Rockets idag, du kommer inte att ångra dig.